Wij zijn wij DGD Dienstverlening B.V. - DGD Dienstverlening B.V.

Ga naar de inhoud
DGD Dienstverlening B.V.
"Al ruim 15 jaar vakmanschap in dienstverlening"

DGD Dienstverlening B.V.
Ooit begonnen met een Droom, het Geloven in die droom en het Doen van die droom. Daar staat DGD voor, Dromen, Geloven, Doen. Met die filosofie is oprichter Kenneth Hanswijk, DGD Dienstverlening B.V. gestart. En die filosofie proef je bij DGD Dienstverlening B.V. nog dagelijks. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een specialist in het voorzien van vakmensen in de verkeerstechniek, evenementenbranche en beveiligingsbranche, met een verscheidenheid aan opdrachtgevers van kleine en grote gemeenten tot diverse opdrachtgevers uit de (Civiele) verkeerstechniek.
Missie
Onze missie is het tot stand brengen en waarborgen van een duurzame en waardevolle relatie met opdrachtgevers. Een relatie die gekenmerkt wordt door heldere afspraken, kwaliteit en stabiliteit. Wij zijn voor opdrachtgevers een betrouwbare partner die hen ontzorgen op het gebied van veiligheid, bereikbaarheid en vakmanschap. Dit waarborgen we door uitsluitend ervaren en goed opgeleid personeel ter beschikking te stellen. Bij DGD Dienstverlening B.V. staat goed werkgeverschap voorop en zijn de medewerkers het grootste kapitaal. Investeren in mensen is investeren in de organisatie en in de toekomst.
Visie
De visie van DGD Dienstverlening B.V. is toekomstgericht blijven ontwikkelen tot een multidisciplinaire onderneming met een onderscheidende service en kwaliteit in het voorzien van vakmensen.
Voor vragen en opmerkingen verwijzen wij je graag door naar onze contactgegevens.
Terug naar de inhoud